SrH: Seier 1-4 mot Rennebu

Postet av Melhus IL - Fotball den 27. Aug 2010

(27.08.10) Rennebu-Melhus 1-4 (1-0)

Fredag møtte Melhus tabelljumbo Rennebu borte på Frambanen (gress). Rennebu er best fra start og leder 1-0 til pause. Etter hvilen er Melhus klart best, snur kampen og vinner tilslutt komfortabelt 4-1.

Rennebu er mest på hugget fra start, kommer fram på kantene til flere farlige  innlegg. Melhus får ikke stresset dem i oppspillsfasen, og blir løpende mye imellom i midtbaneleddet. Rennebu tar ledelsen etter ca 15 minutter, Rennebus høyreving kommer alene mot mål etter et tidlig/ langt oppspill i bakrom.

Rennebu leder 1-0 til pause

Utover i omgangen jevner kampen seg ut, og sjansestatistikken er vel nogenlunde lik for lagene ved pause.

I 2.omgang snur kampbildet, Melhus hever seg kollektivt og får opp intensiteten i presset og stresser Rennebu til feil og dårlige klareringer. Når Melhus også etterhvert får med sidebackene opp i angrepene er det duket for mye farlige sjanser.

Utligning til 1-1 kommer etter 55 minutter, Marius Pedersen får stå med ballen nede ved dødlinjen, ser Martin Kusslid umarkert på hjørnet av 5-meter bak i feltet, slår et presist innlegg og Martin header via bakken og imål.

Bare 5 minutter senere har Melhus snudd kampen, Samim Meskinyar spiller gjennom Marius Pedersen, som skyter hardt/ lavt, keeper må gi retur og Marius setter den kontant imål.

En god 2.omgang av Marius Pedersen med ett mål og to assists.

Melhus får etterhvert rikelig med sjanser utover i 2. omgang, Rennebu flytter mere folk fram i jakt på redusering, men Melhus har fått godt tatt tak på ballfordelerne til Rennebu på midtbanen og vinner duellene, bryter når Rennebu er ute av balanse og får mange farlige overganger.

3-1 til Melhus kommer på straffe etter 70 minutter: en god pasning slås til
Marius som er på løp inn i feltet, forsvarer går i kroppen i taklingen,
og feller Marius. Melhuskaptein Johan Bals setter straffen nede til venstre.

Etter 85 minutter går Kristian Aune på ett godt løp inn bak Rennebuforsvaret, og spilles fint igjennom av Andreas Skjefte. Kristian kommer alene mot keeper og skyter lavt i høyre side til 4-1.

To spillere sesongdebuterte for Melhus i kveld, ex-Melhus-spiller Kristian Aune gjør comeback som venstre midtbane midtveis i 2. omgang, og nysigneringen Joakim Nesshaug fra Kattem kommer inn på spissplass.

Jevnt og spennende i 4div avd 4, Melhus avanserer til 2. plass

Lagoppstilling:
Forsvar:
Thomas Mathisen, Thomas Foss, Johan Bals (kaptein) og Lasse Brevik

Midtbane:
Ole Morten Jøntvedt, Håkon Stephani, Andreas Dille Andersen, Martin Kusslid

Angrep: Samim Meskinyar og Marius Pedersen.

Bytter:
Kristian Aune inn for Ole Morten Jøntvedt etter ca 60 minutter
Andreas Skjefte inn for Håkon Stephani etter ca 65 minutter
Joakim Nesshaug inn for Samim Meskinyar etter 75 minutter

Kampfakta:

15 min: 1-0 Rennebu

55 min: 1-1 Melhus, Martin Kusslid

60 min: 1-2 Melhus, Marius Pedersen

70 min: 1-3 Melhus, Johan Bals (straffe)

85 min: 1-4 Melhus, Kristian Aune