Nardo 4 - Melhus 4, 5 - 21

Postet av Melhus IL - Fotball den 12. Sep 2010

(12. september 2010) Melhus 4 hevnet tapet i 11'er serien med storseier over Nardo 4 i 7'er kamp.

Grunnet fredagens LAN-party ble det et noe uvanlig 7'er lag som reiste til Nardo på lørdag. Egentlig skulle ingen av LAN-deltagerne være med på kampen, men pga mannskapsmangel møtte Sander og Robert med fotball-utstyr, selv om de lignet på zombier der de surret trøtte omkring.

Det viste seg snart at laget var noen hakk bedre enn Nardo. Etter 10 minutter sto det 4 - 0 til M4. Resten av 1. omgang ble kattens lek med musen, og det sto 14 - 1 til pause.

I 2. omgang byttet Marius og Emmi plasser, og det var vel ingen av plassene som ble forsterket, men Emmi greide seg fint i mål, og Marius greide seg bra ute på banen, selv om det tok lang tid før scoringen kom. Det ble mye tull utover i 2. omgang, og Nardo fikk slippe til litt mer. I dommerens protokoll sto det 5 - 21 ved kampslutt, men det skulle muligens være 6 - 20. Uansett, kampen var å betrakte som en artig trening før søndagens 11'er kamp mot Åfjord (som dessverre endte med tap 4 - 5):