Hitra - Melhus 2, 5 - 0

Postet av Melhus IL - Fotball den 18. Sep 2010

(18. september 2010) Tap igjen.


Lørdag var det klart for bortekamp mot Hitra. For anledningen stilte M2 med et rent 95-lag, uten Emmi. Hitra har et fantastisk flott anlegg, og været viste seg fra en fin side, så det var duket for fin fotball.

Kampen startet bra for M2's del. Hitra var ikke så gode som ventet, og M2 tok kommandoen fra start. Problemet var at Hitra lå meget godt organisert langt tilbake på banen. Det hjalp ikke at M2 hadde kontroll på ballen det meste av tiden. De kom til midten av Hitras banehalvdel, men der sa det stopp. Når så M2 gir fra seg ballen i farlige posisjoner, blir det lett for Hitra å kontre inn noen mål. Til pause sto det 4 - 0, enkle mål av Hitra og ingen målsjanser for M2.

2. omgang ble litt bedre. M2 klarte å komme gjennom Hitras forsvar noen ganger, men det ble i realiteten bare 1 målsjanse. Hitra puttet nok et mål, og kampen endte 5 - 0.

Totalt sett var dette en merkelig kamp. Katastrofalt resultat, men kanskje var det ikke så mye som skulle til for å snudd kampen. Litt mer fart og presisjon i pasningene, så ville det vært mulig å komme gjennom. Hvis vi hadde hatt med en sterk/hurtig 94'er i midtforsvaret kunne det også gitt god uttelling mot Hitras meget gode spiss.

Olav O.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.