Malvik cup 2010

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Des 2010

Melhus G19 tok en meget oppløftende 3. plass i Malvik-cup i helgen. Turneringen ble spilt i Abrahallen som 7er fotball , og 40 lag deltok i juniorklassen. Med bare 2.års juniorer på laget hadde Melhus som målsetting å gå videre fra gruppespillet.

Et tydelig kamprusten Melhuslag brukte litt tid på komme i gang , men etter 2 seire og 1 tap i innledende gruppespill var laget klar for 8.delsfinale mot Trygg-Lade. Kampen ble dramatisk da Melhus ble liggende under 0-1 helt til siste spilleminutt. Utligning og seiersmål kom begge i siste minutt , og Melhus skulle da møte KIL/Hemne i kvartfinale , et lag Melhus aldri tidligere har slått. Fornøyd og med laveskuldre gikk Melhus utpå banen og dominerte tiltider kampen. Det var da også fullt fortjent at Melhus fikk et seiresmål like før slutt, og kunne gå til semifinale med 1-0 seier.

Nardo , som besto av kun 3.års juniorer ble derimot for sterke i semifinalen. Det endte med et hederlig tap 0-1 mot laget som tilslutt vant finalen.

Bronsefinalen ble spilt mot Sverresborg. I en ganske jevn kamp var det tilslutt Melhus som kunne juble for 3. plassen etter 2-0 seier.

Melhus viste fin stigning gjennom turneringen. Spillerene sto frem og hevet seg betraktelig ettersom nivået ble bedre , noe som bør gi inspirasjon foran en ny sesong.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.