Info Norway cup

Postet av Melhus IL - Fotball den 15. Jun 2011

Vi i Norway Cup-gruppa er nå i sluttinnspurten på planlegging og koordinering. Imidlertid trenger vi noen tilbakemeldinger fra dere foreldre. Håper dere kan svare så snart som mulig og senest 20. juni.

1. Transport
Mange av spillerne skal ikke være med fellestransporten til og fra Oslo. Antallet som skal være med er ca. 20. For å forenkle og redusere kostnader hadde det vært flott om vi kunne ha greid oss med en 16-seter som fellestransport. For å klare å komme ned på dette trenger vi tilbakemelding på om du kan ta med ekstra passasjer nedover, oppover eller begge veier.

Gi tilbakemelding på navn på hvem som kan ha med ekstra spiller, antall spillere og hvilken vei. (Eksempel: Øystein Larsen, 2 person nedover, eller 1 spiller nedover/oppover).

2. Bussjåfør

Siden vi har mulighet til å klare oss med minibuss, lurer vi på om vi kan bruke foreldre som sjåfør. Vi har sjåfør som kan kjøre minibussen nedover, og lurer på om noen har førerkort og anledning til å kjøre minibussen hjem igjen på lørdag den 6/8 (evt. fredag den 5/8). Dette under forutsetning at vi klarer oss med minibuss (jfr. pkt. 1)

Send navn på sjåfør.

3. Foreldre

Til slutt lurer vi på hvilke foreldre som skal være med nedover under Norway Cup-uken. Vi har fått liten tilbakemelding (noen har gitt svar) på hvilke foreldre som kan være vakt på skolen under oppholdet. I den sammenheng må vi sette opp en vaktliste blant de foreldrene som skal i vei.

Vi må ha tilbakemelding på navn på foreldre og hvilke dager de er i Oslo. (Eksempel: Berit Ølstøren, hele uken, eller Stein Ivar Foss, mandag – onsdag)

Gi tilbakemelding på disse spørsmålene innen 20. juni til Stein Ivar Foss, sif@loqal.no.

PS! Praktiskg info om turneringen vil bli sendt ut/lagt ut på websidene ca 1. juli.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.