Eggens Trenerskole 5.-7. august 2011

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Jul 2011


(11.07.11): Hvor ofte har du sjansen til å kurses både gjennom seminar og praksis av en trener som har 16 seriemesterskap, 6 cupgull, og ikke minst har deltatt i Champions League 7 ganger?

Melhus Fotball ønsker at alle med trenerfunksjon i klubbens barne/ungdomsavd. og på Jr/Sr deltar på trenerutdanning. Benytt sjansen og meld deg på årets trenerskole for å få en fotballopplevelse utenom det vanlige sammen med Nils Arne & Co, kun en liten halvtimes kjøring fra Melhus!

Helga 5-7.august arrangerer Orkla FK sammen med Rosenborg BK Eggens Trenerskole for 8. gang i Idrettsparken på Orkanger. Eggens Trenerskole har som mål å øke kunnskapsnivået til så vel ferske fotballtrenere som trenere med mer erfaring. Nils Arne og Knut Torbjørn Eggen er hovedansvarlig for det faglige innholdet som i seg selv garanterer for en opplevelsesrik, lærerik og hyggelig trenerskole!

I løpet av helga blir det aktiviteter med både praktisk og faglig innhold.

"Eggens" har i år med seg Ola By Rise, Per Joar Hansen, Bjørn Hansen, Vegard Heggem og hele RBKs trenerteam inkludert Jan Jönsson i praksisøktene ute på banen. RBK stiller med sine juniorspillere som objekter på trenerskolen og i tillegg deltar også lokale unge talenter. Alt dette betyr at det blir optimale læringsforhold for deltakerne på trenerskolen.

Det blir også mulighet til å se RBK på Lerkendal i kampen RBK mot Molde.

Likt tidligere år arrangeres det også et fotballfaglig seminar i tilknytning til trenerskolen. Tema for seminaret fredag kveld er "Fysisk trening - Belastning? Overbelastning?". Her blir det bl.a. en paneldebatt med Nils Arne Eggen, Trond Selven, Haakon Schwabe og Geir Håvard Hjelde som innledere. Seminaret inngår i deltakeravgiften.

Melhus Fotball har som mål at alle med trenerfunksjon i klubbens barne/ungdomsavd og Jr/Sr deltar på trenerutdanning og kompetanseutvikling. Målgruppen for Eggens Trenerskole er primært trenere i barne- og ungdomsfotballen, samtidig som ALLE fotballtrenere vil ha mye å hente gjennom å se og observere noen av landets beste fotballtrenere på feltet.

Derfor vil Melhus Fotball dekke halvparten av deltakeravgiften for sine trenere på skolen (med forbehold om det skulle bli et usedvanlig stort antall trenere som melder seg på fra klubben i forhold til avsatte midler i budsjett til trenerutvikling for inneværende år). Dette for å gi trenerne kunnskap og ny inspirasjon i treningshverdagen, som igjen vil komme våre spillere til gode.


Kontaktinformasjon og påmelding:

• Les mer på www.rbk.no og www.orklafk.no/eggens-trenerskole

• Påmelding skjer ved E-post til: eggens@orklafk.no

• Deltakeravgift: kr. 1.900 (trenerskole, seminar, lunsj, bekledning og kampbillett)

Betales inn til konto (av hver enkelt trener): 4270.06.08985

Refusjon av halvparten av deltageravgiften gjøres i etterkant ved å ta kontakt med Treneransvarlig i Melhus Fotball.

NB! Det er begrenset med deltagerplasser på skolen, så for de trenere som ønsker å melde seg på bør man være raskt ute for å sikre seg plass. Samt husk å sende en epost-kopi til treneransvarlig@melhusfotball.no for oversikt over antall påmeldte klubbtrenere, frist 25. juli som gjelder for å ha rett til refusjon av halv avgift.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.