SrH: Seier mot Tolga-Vingelen

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Aug 2011

(13.08.11) Melhus startet høstsesongen med seier 3-1 borte mot Tolga lørdag 13. august. I en jevnspillt kamp på Sætergård (gras) er det Melhus som tilslutt tar med alle poengene hjem. Melhus går opp til 0-1 etter 18 minutter, Andreas spiller opp Marius Pedersen, som forserer inn i feltet fra kant av sekstenmeteren og avslutter med et godt skudd fra 7-8 meter fra skrå vinkel, godt plassert ved stolperoten.

Tomas gratulerer Marius med en flott scoring

Etter 35 minutter øker Melhus til 0-2, Einar Berg bryter et Tolga-angrep og sentrer til Andreas på høyre kant, han slår inn hardt og lavt foran mål, og en Tolga-forsvarer under press setter ballen i eget mål.

Samim aplauderer 0-2, mens Tolga depper over selvmål

Tolga reduserer til 1-2 fem minutter før første omgang er over på en godt slått corner som går direkte i mål.

Første omgang var jevn med ett lite overtak til Melhus. I andre omgang bytter lagene på å føre kampen og sjansemessig er det ganske jevnt.

Melhus punkterer kampen i det 73. minutt med en  scoring av Andreas Skjefte, som setter ballen i mål på skudd fra 8-10 m etter ballen blir fri i feltet etter en corner. (Bilder fra 2. omg mangler dessverre da fotografen hadde glemt å lade opp batteriet på kameraet)

Med dagens seier leder Melhus avdelingen med 10 poeng foran Kvikk2, som har en kamp mindre spillt.

Kampfakta: Tolga/Vingelen - Melhus : 1-3

forsvar: Thomas Mathisen, Einar Berg, Håvard Svegård og Kristian Aune
midtbane: Emil Leikvoll, Eivind Dille Andersen og  Andreas Lundereng Skjefte
angrep: Håkon Lilleberg, Marius Pedersen og Samim Meskinyar