SrH: Poengdeling mot Tydal

Postet av Melhus IL - Fotball den 7. Sep 2011

Toppoppgjøret i Gruva torsdag ser lenge ut til å gå mot seier for hjemmelaget. Når Tydal scorer rett før slutt stjeler de med seg ett poeng i en kamp der Melhus dominerer og bør vinne.

Samim med en av Melhus mange målsjanser  i første omgang
Melhus tar føringen fra start  og varter opp med høstsesongens beste førsteomgang. Godt spill og 5-6 store målsjanser gir imidlertid ingen uttelling i første omgang.

Emil med stor sjanse tidlig i første, men Tydals keeper plukker avslutningen

Andre omgang starter som første, med Melhus-dominans, med ett og annet langt oppspill fra Tydal imellom. Det går 25 minutter av andre omgang før Håkon Stephani endelig tar Melhus i ledelsen.

Håkon Stephani scorer fra 7-8 m etter ballen blir fri i feltet etter en dødball.

Melhus-dominansen avtar litt siste 15 minutter og Tydal får etpar dødballer og muligheter for å flytte opp litt folk på tampen. Kampen ser ut til å gå mot 1-0 seier og Melhus skal bare kontrollere inn på slutten når Tydal får corner to minutter før full tid. På andre forsøk får de lagt en presis høy pasning mot bakre stolpe som de stanger inn til  utligning og poengdeling.

Melhus burde definitivt hatt tre poeng i sekken etter en kamp de styrer såpass. Trøsten får være at Melhus beholder uendret status i toppen av 5div. avdelingen.