SrH: På stø kurs mot 4. divisjon

Postet av Melhus IL - Fotball den 17. Sep 2011

(17.09.11) Med seier 1-0 i lørdagens oppgjør mot Støren er Melhus nå så godt som klar for opprykk til 4.divisjon.

Samim avgjør på overtid mot Støren

Innmarsj i Støren Idrettspark til møtet mellom Støren og Melhus i 5.divisjon

Første omgang ble en spillemessig jevn affære der Støren hadde de to største sjansene, men meget godt keeperarbeide av Adrian Husby stengte Melhus-målet. Speaker kåret Adrian til beste Melhus-spiller etter kampen.

Adrian er ute og sikrer på en av Størens litt for mange cornere i første omgang

I motsatt ende hadde Melhus etpar ok skuddsjanser, men uten å sette Støren-keeperen skikkelig på prøve.

Stian Falch med et godt plassert skudd som Størens keeper leser og redder

I andre omgang startet Melhus litt bedre, Joakim Grinde kommer tidlig på et par gode gjennomløp, dessverre uten å få satt ballen i mål. Andreas Skjefte får også en tidlig kjempesjanse fra kort hold, men avslutter på keeper.

Etter å ha overtatt ledelsen på sjansestatistikken får Melhus også etterhvert etablert et overtak i kampen. De siste 15-20 minuttene er  kampbildet av at Støren ligger lavt i forsvar og Melhus søker den avgjørende scoringen. Lenge uten å lykkes - før Samim får god-treff på overtid. I det 93 minutt kan Melhus endelig slippe jubelen løs, da Samim Meskinyar setter den avgjørende scoringen i keepers venstre kryss fra ca 18 meter.

Melhus jubler og støren fortviler etter Melhus-scoring på overtid

Når 4 kamper gjenstår er det nå kun Tydal som har en teoretisk mulighet til å frata Melhus opprykksplassen. Melhus har etter dagens seier 11 poengs ledelse på Tydal, og greier seg med ett poeng på de fire siste kampene for å selv avgjøre opprykkskampen. Dersom Tydal skulle avgi poeng i en av deres siste kamper er Melhus klare for 4. divisjon neste sesong.