SrH: Tap mot Kvik2

Postet av Melhus IL - Fotball den 30. Sep 2011

(30.08.11) Kvik utnytter sjansene godt, og vinner 3-6 i en kamp der Melhus både sløser med sjanser og er uvanlig slepphendte defensivt.
3-6 tap mot Kvik2 er stygge siffre. Kvik scoret på 4 av 5 sjanser i første omgang. Et par små-misser i Melhusforsvaret og en tvilsom (offside) scoring til 2-3 gjør at Kvik går til pause med 4-2 -ledelse.

Kvik får sin første for dagen når Melhus ikke får klarert i feltet etter corner. Kvik øker til 2-0 10 minutter etter når en dårlig Melhus-berøring serverer Kvik skuddsjanse i god posisjon.

Marius Pedersen gir redusering til 1-2 etter 20 minutter, avslutter fra kort hold etter god dødball fra Kristian Aune.

Joakim Grinde stiger tilværs og ordner 2-2 på en heading i feltet etter 30 minutter.

2-3 målet ser ut som en klar offside på gjennomspill med to Kvik'ere på løp på samme ball. Linjemannen holder imidlertid flagget nede til publikums fortvilelse (og mishagsytringer).

2-4 kommer når Kvik plukker opp ballen etter Thomas og Adrian kolliderer/ ikke får avtalt hvem som klarerer på et oppspill som presses.

Etter pause ligger Kvik mest lavt og Melhus har ballen, Kvik takler gjerne og seint en periode og får 4 raske gule idet temperaturen stiger på banen. Kvik får allikevel satt første målet også i 2. omgang, Adrian presses etter tilbakespill og gjør en uheldig klarering som går via motspillers blokkering og i mål.

3-5 kommer etter at Melhus har presset store deler av 2. omgang, Einar slår et godt frispark og Emil header imål fra kort hold.  Melhus har fortsatt håp om at dette er en kamp som kan vinnes når Kvik  kontrer inn til 3-6 etter Melhus tømmer forsvaret litt mye i jakten på redusering.

Kampfakta: Melhus - Kvik2 3-6 (2-4)