Referat SPILLERMØTE lør 29 okt 2011

Postet av Melhus IL - Fotball den 31. Okt 2011

Her følger kort oppsummering av spillermøte lørdag 29 okt 2011.
Spillermøtet behandlet:
1. Treninger fremover
2. Cuper vintersesong
; herunder prestasjonscuper vs breddecuper
- ny påmeldingsrutine
3. Trenersituasjonen fremover

1. Treninger fremover
Spillerne ønsker å trene fotball 2 - 3 ganger pr uke så langt underlaget i Gruva er egnet til formålet.
7er kunstgress skal holdes åpent så langt det lar seg gjøre.
Janis hører videre med hallansvarlig i  Melhus om muligheter for å trene inne kommende vinter. Innetreninger vil sannsynligvis bli på ulike tidspunt/steder fra uke til uke.
Melhus Fotball planlegger videre at  utetreninger skal være samtidige for lag i aldersgruppen 12 - 16 år (noe usikkert når dette kommer igang)

2. Cuper vintersesong; herunder prestasjonscuper vs breddecuper
Spillerne ønsker å delta på flere cuper gjennom vinteren. Spillerne er enige at noen cuper holdes som breddecuper (alle spillere fordeles så jevnt som mulig), mens noen cuper er prestasjonscuper (1 differensiert lag + evt  1-3 jevne lag)
 
Breddecuper 2011:
MalvikCup (ca 4 des) 7er kunstgress i Abrahallen: 2 lag meldes på. Ansvarlig Tore Hals.
KadabraCup (ca mellomjul) 5er kunstgress i Abrahallen: 3 lag meldes på. Ansvarlig foreløpig ikke avklart.

Prestasjonscuper 2011:
BuvikCup (18. - 20. nov) parkett: 1 + 3 lag meldes på. Ansvarlig Brynjar Solbakken.
Etter spillermøtet har nåværende hovedtrener valgt å melde på 1 lag i G15/G16 helgen forut. Slik vil vi om nødvendig få flere spillere å fordele til 3 lag helgen 18. - 20. nov.

LillehammerCup 2012
Ikke avklart fordeling cuper i 2012, men LillehammerCup vil være en prestasjonscup på G16 nivå. Det er ikke G15 klasse på denne cupen. Dette er tatt opp i spillermøtet.
Foreløpig plan om inntil 8/9 spillere som plukkes ut av trenere. Minimumskrav er treningsdeltakelse og nivå.
Hovedtrener har enda ikke fått svar fra Jørstadmoen skole om overnatting. Er derfor enda noe uklart om cupen kan avholdes (kommer snart).
Spillermøtet var enige om at flere av guttene kunne bli med på turen uten at de skulle spille. Kommer tilbake med grense på antall.
Krav fra hovedtrener formidlet i spillermøte: det vil bli krav om "absolutt respekt og god gammeldags streng disiplin for spillere og ikke-spillere. Inntil alle lag er utslått skal stillhet råde over forsamlingen senest kl 2300 fredag og lørdag kveld dersom vi har lag som skal spille søndag". Avvik fra dette vil måtte straffes med hjemsending pr nattog betalt av foreldre.
Sistnevnte må foreldremøtet uttale seg om. 
 


- ny påmeldingsrutine
For å lette administrasjonen av cuper endres rutinene vedr cuppåmelding. I stedet for å melde seg på, får man frist om å melde av spiller. Avmelding etter frist gir krav om betaling (ikke 98ere). Alle cuper koster kr 150,-. I nærmeste fremtid kommer oppsett av spillere fordelt på lag til ulike cuper. Alle spillere settes opp, inklusive hospitanter og tidligere G98 cupdeltakere tidligere i 2011. Målet er å få 8/9 spillere pr lag, da erfaringer fra sluttspill viser dette behovet. Og sluttspill kan det bli bli.
Foreldremøtet må avgjøre om avmelding endres tilbake til tidligere praksis. Evt om prisen pr cup skal endres.

3. Trenersituasjonen fremover
Oddvar og Frode trapper ned når vinteren banker på døren i Gruva. Begge kommer nok til å "svirre litt" rundt laget og evt komme tilbake som ass trenere etterhvert. Vi får se, men flere år med ganske tøff belastning og mye glede har kanalisert seg til et behov for å ta en pause.
Behovet for hovedtrener og ass trenere er defor stort samtidig som at det haster. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.