Melhus Jr Dame topper tabellen

Postet av Melhus IL - Fotball den 5. Jun 2012

 

(05.06.12) Damesida i Melhus Fotball stiller i år med et juniorlag i 2 div. på vårsesongen. Klubben er fremdeles interessert i å knytte til seg flere junior- og seniorspillere for å klare og stable på beina et seniorlag til neste sesong. Enn så lenge har vi en gjeng ivrige og dyktige jenter som etter en overbevisende 5-1 seier borte mot Buvika forrige uke topper tabellen for første gang av året. I morgen onsdag er det hjemmekamp mot Heimdal kl. 20 på Nedre gress, og laget satser som vanlig på offensiv og spillende fotball.

Det var mange junior- og seniorspillere innom treningene i vinter og antallet spillere så lovende ut. Før sesongstart ble det etter en totalvurdering ansett å være en litt for liten spillerstall til å kunne stille med to lag denne sesongen. Det opprinnelig påmeldte seniorlaget ble på bakgrunn av dette trukket i mars, og det ble bestemt å satse på et juniorlag som kan stille med to seniorspillere i hver kamp. Dette fordeles slik at alle seniorer som er i klubben får et kamptilbud.

Treningsgruppa har på vinter/vårsesongen bestått av 18-20 stabile spillere. Jentene har vært interesserte og lærevillige og har hatt stor framgang på feltet utover vårsesongen, hvilket også gjenspeiler seg i kampene og på tabellen. Tre kamper gjenstår av vårens avdeling, og det er de antatt vanskeligste kampene. I tillegg til Heimdal er det bortekamp mot Kil/Hemne samt hjemme mot Klæbu 20. juni.

Klubben har fremdeles intensjoner og ambisjoner om å klare å få til et tilbud med senior damefotball fra 2013. Er det noen som vet av spillere som er interessert er det bare å oppfordre de til å ta kontakt !


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.