SrH: Seier mot Strindheim2

Postet av Melhus IL - Fotball den 24. Jun 2012

3 viktige poeng for Sr Herrer hjemme på Gruva gress 1 mot Strindheim søndag 24. juni
Melhus vant 3-2 mot Strindheim 2 og holder dermed fortsatt kontakt med midten av tabellen i 4div avd 2.

Melhus tar ledelsen etter 18 minutter når Strindheim-spiller handser liggende innenfor egen 16-meter.

Håkon Lund presser fram straffe etter 18 minutter

Straffen settes sikkert i mål av Marius Pedersen.

Strindheim utligner i det 32. minutt, når de spiller seg gjennom sentralt i banen og setter ballen nede til høyre for Adrian Husby i Melhus-målet.

i det 40. minutt står Andreas Lundereng Skjefte for dagens fineste mål: Melhus er oppe med mye folk etter corner, etter litt fram og tilbake får han høy ball på 16-meteren, og med et lekkert brassespark setter han ballen over Strindheims keeper og i mål.

God-treff for Andreas Skjefte!

Ballen får fin bue og sniker seg under tverliggeren - 2-1 til Melhus!

2-1 holder seg til pause i en omgang der Strindheim åpner kampen friskest med etpar tidlige sjanser, deretter er det en jevn omgang.

I starten av 2. omgang er det Melhus som virker mest pigg, og kommer til flere sjanser. Størst ved Marius Pedersen som vender av forsvarere og setter ballen i stolpen tidlig i omgangen. Etter 18 minutters spill lykkes det pånytt for Melhus: Einar Berg sender Mats-Even Eid fri gjennom med et godt slått frispark fra egen banehalvdel.

Mats-Even Eid  (nr 5) lobber over Strindheims keeper og imål til 3-1.

Strindheim reduserer til 3-2 etter rundt 80 minutter når de kommer rundt på melhus' høyre kant, slår 45 grader ut og scorer fra rundt 10m.

Selv om det ble spennende etter Strindheims redusering er det fortjent når Melhus sikrer inn seier og 3 viktige poeng i den jevne 4div.avdelingen.

Kampfakta: Melhus - Strindheim2:  3-2

Keeper: Adrian Husby
Forsvar: Andreas Langørgen Solberg, Einar Berg, Håvard Svegård og Lasse Brevik

Midtbane: Petter Borgen, Andreas Lundereng Skjefte og Mats-Even Eid

Angrep:  Håkon Stephani, Marius Pedersen og Håkon Lund