Sterk seier 3-5 for sr herrer borte mot Buvik2 i vinterserien 5-6div

Postet av Melhus IL - Fotball den 6. Mar 2013

Martin Kusslid scorer 5 mål i en sjanserik og god kamp for Melhus.

Melhus-trener Geir Ove Berg i midten, flankert av Martin Kusslid (venstre) , Even Duesten (høyre) og Stian Falk (bak) har grunn å være fornøyde med en godt gjennomført kamp.
Lagekunstne møttes onsdag 06. mars kl 20.00 til siste kamp i vinterserien på kunstgresset i Buvika.

Buvik scoret først etter en jevn start, på første corner i kampen etter 16 minutter setter de upresset heading i mål.

Etter dette tar Melhus mer over og greier å kjøre høyt press med midtbanen og står opp med backrekken. Venstre ving Martin Kusslid vinner ballen i Buviks 16meter, vender fri og får satt den i krysset/nettaket med strak vrist.

Melhus har flere gode sjanser siste kvarteret. Spiss Joachim Grinde har en avslutning i stolpen, og Samim har flere skudd over mål. På overtid i første gir tidlig press uttelling, det Martin vinner ballen, finter inn og går på nedsiden av backen og setter lavt med venstre fot til ledelse 1-2 for Melhus til pause.

Fornøyde Melhus-spillere etter seieren i nabo-oppgjøret i Buvik

Buvik kommer på banen med høyere tenning i 2. omgang. Melhus mister ballen i farlig posisjon sentralt og Buvik utligner til 2-2 etter bare ett minutt. Ett ti-minutt etter har Buvik snudd kampen når de vinner ballen i feltt etter corner og scorer til 3-2.

Så tar Melhus igjen initiativet og styringen. Stian Falck setter opp Martin K til skudd sentralt på 15 meter, og Martin setter kontrollert i mål. Deretter har begge lag noen sjanser, Buvik prøver imellom å presse høytt og lykkes å gi litt utfordringer for back-rekka og sentral midtbane, som imidlertid holder stand, selv om de tvinges til noen feilpastninger. Melhus har pånytt en stor sjanse når Kristian Aune skyter i stolpen fra litt langt hold ti minutter før slutt.

Kampen avgjøres etter to gode Melhus-angrep helt på tampen. 3-4 kommer i det 43. minutt, etter 4-5 fine trekk med 1-2 touch pasningsspill ender ballen igjen til Martin som scorer på ett godt plassert skudd fra 17-18 meter sentralt i banen.

Siste mål kommer på overtid, Stian Falk finner pånytt Martin som med et godt løp kommer alene og setter trygt til 3-5.