Melhus 1 - Hommelvik, 0 - 1

Postet av Melhus IL - Fotball den 27. Sep 2009

(27. september 2009) M1 klarte ikke å sikre 2. plassen i puljen.

Småsurt, men greit spillevær i Børsa i kveld. M1 skulle bare sikre ett poeng mot Hommelvik for å sikre 2. plassen i puljen.

1. omgang startet med et M1 som gjorde mange feil, men de hang likevel godt med mot et defensivt godt Hommelvik. M1 spilte seg etterhvert til flere store sjanser og burde ledet til pause. Hommelvik forsvarte seg godt, men skapte lite framover. Til pause sto det 0 - 0.

I 2. omgang kom Hommelvik mer med i kampen, fikk noen sjanser, og scoret ganske tidlig. M1 måtte kjempe for utligning, men klarte ikke å skape like store sjanser i 2. omgang som i første. Hommelvik var også farlig frampå noen ganger, og det var ganske jevnspilt. Til slutt ebbet det hele ut med 1 - 0 seier til Hommelvik.

M1 spilte ikke sin beste kamp i kveld. Det burde vært greit å slå Hommelvik på en god dag. Slik er fotball, hvor mange ganger har vi ikke sett Rosenborg ha sjanse etter sjanse uten å score? Det er bare å gratulere M1 med en flott innsats i årets 1. divisjon, selv om vi nå må vente på de andre kampene for å finne ut hvilken plassering det blir.

Hommelvik tar oss neppe igjen på målforskjell. Det gjør heller ikke Malvik, om de skulle vinne sine siste 2 kamper, men Strindheim vil ta oss med minst 6 poeng i sine 3 siste kamper. De møter CSK på tirsdag, og vi får bare håpe at CSK tar en storseier i den kampen, slik at vi har mulighet til å få 2. plassen i gruppen.