Treningsavgift

Kjære alle spillere og medlemmer i Melhus Fotball.

Sendes ut ca. 1. mai via Hoopit, betalingsfrist er 30. juni. Du får varsel via Hoopit. Søskenmoderasjon regnes ut automatisk i Hoopit. (Oversikt over treningsavgift for ditt lag finner du i listen lengre ned.)

Husk at du må ha medlemskap i idrettslaget (se nederst på siden) for å konkurrere i idrettslaget regi. Medlemsskapet må være i orden for at forsikringsordningene i idretten skal gjelde. Det holder ikke å betale kun treningsavgift.

Slik betaler du

  1. Treningsavgiften ligger i innboksen i Hoopit appen. Trykk på betalingen med informasjon om hvem betalingen gjelder for og beløp.
  2. På betalingssiden i Hoopit appen: Hvis du allerede har lagt inn det kortet du ønsker å betale med, trykker du «Betal» og betalingen blir gjennomført øyeblikkelig. Har du ikke lagt til kort, vil du få mulighet til å gjøre det i betalingsprosessen. Evnt kan du gjøre det under «Profilen» din øverst til venstre på førstesiden i kalenderen. Trykk på «Betalingsinnstillinger» og legg inn kort.
  3. Når betaling er gjennomført vil kvittering komme på e-posten du har registrert under profilen din.

Slik går lagleder frem

  1. Lagleder / økonomiansvarlig informerer om treningsavgift med pris på treningsavgift. (Treningsavgift for ditt lag finner du i lusten lengre ned.). Husk å informere om søskenmoderasjon og prosentene.
  2. Lagleder og økonomiansvarlig følger så videre opp at treningsavgiften innbetales.

Viktig info

Har du ikke råd?

Ingen skal måtte stå på sidelinjen når vennene spiller fotballkamp, fordi familien ikke har råd. Ta først kontakt med din lagleder som igjen kontakter styret; styret@melhusfotball.no – så tar vi en prat og løser dette.

Søskenmoderasjon

Vi i Melhus Fotball har søskenmoderasjon. En familie betaler full pris på eldste barn og får 20% rabatt på neste barn og 40% på øvrige barn. Søskenmoderasjon regnes ut automatisk i Hoopit. 

Lav treningsavgift

For de fleste årganger har vi ikke justert treningsavgiften siden 2012. Dette er fordi vi ønsker at så mange som mulig skal ha råd til å være med på verdens beste idrett; fotball.

Mange frivillige jobber iherdig for å sikre gode baneforhold. Vi er stolt av vår store og flotte arena – som er en av regionens største.

Vi har det største anlegget i Gauldalen, og har derfor store kostnader knyttet til driften av banene. Utgifter knyttet til banedekke, lysanlegg og andre driftskostnader. Vi tjener ikke penger driften vår. Anlegget i Gruva er ikke et kommunalt anlegg – i motsetning til andre klubber i regionen. Treningsavgiften må vi ha for å få til dette. Vi har noe høyere treningsavgift enn andre klubber i regionen fordi klubben eier anlegget selv.

Sammenlignet med mange andre idretter, der det kreves mye kostbart utstyr, er det ikke så dyrt å spille fotball for Melhus.

* Treningsavgiftene er ikke økt siden 2012.

Treningsavgiftene for 2020

Jenter/gutter 7 år: Kr 1050,- *
Jenter/gutter 8 år: Kr 1200,- *
Jenter/gutter 9 år: Kr 1350,- *
Jenter/gutter 10 år: Kr 1500,- *
Jenter/gutter 11 år: Kr 1650,- *
Jenter/gutter 12 år: Kr 1800,- *
Jenter/gutter 13 år: Kr 2600,- *
Jenter/gutter 14 år: Kr 2800,- *
Jenter 15 år: Kr 2800,- *
Gutter 15-16 år: Kr 3500,- *
Jenter 16 – 17 år: Kr 3600,- *
Gutter 19 år – Junior: Kr 3700,-
Damer Senior A: Kr 3500,-
Herrer Senior A: Kr 3500,-
Herrer Senior AB Kr 2000,-

Trøndelag billigst

Hva koster det å spille fotball i Norge?

Hva koster det å spille fotball i Norge? Vel, Trøndelag er billigst. Her er en rapport fra NFF om kostnadene ved å delta på aldersbestemte fotball-lag.

> Grafen viser barnelag NFF

Har du betalt medlemskontingent?

Husk å betale medlemskontingenten; Melhus Idrettslag  (pr. år) som KUN er Kr 100,- pr person. Du får varsel via Hoopit. Les mer her

Er du enda ikke registrert på Hoopit? Følg lenken her:

https://admin.hoopit.io/melhus-idrettslag-735223

Ønsker du å være støttemedlem er det også tilrettelagt som før!

Dette er vi sammen om.

Klubben er alltid i utvikling. Med aktivitet og rekruttering – for å beholde aktive og frivillige lengst mulig. Vi har også dugnadsarbeid, der overskuddet går tilbake til de enkelte lag.

Gjennom vårt #ÆESTOLT konseptet jobber vi knallhardt med å få enda flere sponsorer og ambasadører. De får profilering og arenaskilt fordelt rundt om på de ulike banene – og lagene som gjør avtaler får tilbakebetalt 30% til sin lagskasse. Les mer om dette her.

Stolt hilsen fra styret i Melhus Fotball