Søndag 27. mai ser hele Norge verdens stolteste striper; sort og hvit. Velkommen til SuperSøndag.

Først er det duket for Breddekampen kl.15.00 mellom Tillerbyen Fotballklubb og Melhus Fotball på TOBB Arena Sør. Discovery behandler kampen som en Eliteseriekamp med full TV-dekning.

Kampen vises direkte på Eurosport Norge. Kommentatorene til storoppgjøret vil være Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal. Begge er kjent fra tidligere kamper i Eliteserien og for det norske landslaget, der Fredheim har vært kommentator i en årrekke mens Rekdal tidligere har trent mange norske og utenlandske klubblag. Begge tar turen til Lerkendal for Toppkampen mellom Rosenborg og Brann senere på kvelden.

I forkant av kampen kan man besøke FANZONE som tilbyr morsomme aktiviteter, underholdning og konkurranser for både store og små. Det er gratis inngang på Breddekampen.

Det er Norsk Toppfotball, Discovery Networks Norway, klubbene i Eliteserien og ligapartnerne som har i år valgt ut 6 serierunder hvor det arrangeres Derbylørdag og Supersøndag.

Utover dette vil det være musikk, underholdning, konkurranser og aktiviteter med RBK-partnere. Utvalgte barn fra Tillebyen og Melhus skal være balljenter og ballgutter i forbindelse med hovedkampen.
Les mer på: http://www.rbk.no/nyheter/supersondag

Etter kampslutt på Tiller går turen nedover til Lerkendal, der jente- og guttelag fra Tiller og Melhus deltar i en spennende 4v4-turnering. 64 unge fotballspillere skal få spille kamper under flotte forhold. Toppkampen RBK – Brann starter kl. 20.00.

 

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *