Vestbyen - Melhus 1, 2 - 2

Postet av Melhus IL - Fotball den 11. Jun 2009

(11. juni 2009) Tett og spennende oppgjør på Hammersborg.


Melhus hadde ikke gode minner fra tidligere møter med Vestbyen. Spesielt gikk det ille i fjorårets bortekamp. Det var derfor knyttet stor spenning til kveldens oppgjør i førstedivisjon.

Første omgang startet med et voldsomt trykk fra Vestbyen, og vi fryktet det verste. Vestbyen fikk en litt enkel scoring, men etter hvert kom M1 mer med i kampen. Huy Ta ble felt innenfor straffefeltet, og Martin satte straffen kontant i mål, 1 - 1 til pause.

I 2. omgang startet M1 best. De presset Vestbyen i senk, og hadde noen gedigne målsjangser. Hverken Robert eller Martin hadde hell med avslutningene sine i dag. Etter hvert ble det Sanjar som klarte å putte ballen i mål. Vestbyen kom tilbake etter 1 - 2, og de fikk flere store sjangser utover i kampen. En av dem endte med mål, og sluttresultatet ble 2 - 2.

Mange gode prestasjoner på banen i dag. Emmi hadde en meget god 1. omgang, men ble litt borte i 2. Sanjar var motsatt, anonym i 1., og stor i 2. Backen som passet på Robert er sikkert svimmel ennå. Marius hadde noen flotte redninger, og Giang og Jonas hadde god kontroll i midtforsvaret. Vestbyen hadde en meget sterk høyreside, noe som bidro til at Alec måtte bruke alt han hadde av løpsstyrke og kondisjon.

Utrolig artig å se slike jevne kamper. Ingen tvil om at M1 hører hjemme i 1. divisjon. Lagene er jevne, og vi har alle muligheter tilhøsten.

Olav O.

Bilder:



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.