G95: Nesten seier i Heimdal Indoor

Postet av Melhus IL - Fotball den 1. Nov 2010

 
(1. november 2010) Av 3 Melhus-lag var det ett som var veldig nær ved å ta seieren, og det med en jente og en 98-årgang på laget.


Innendørsfotball er mer lek-preget enn serie-fotballen, men spillerne elsker det hurtige spillet på parketten. Melhus G95 stilte i år med 3 lag på Heimdal Indoor, hvorav alle lagene var supplert med spillere fra yngre årsklasser. M3 tapte alle sine kamper, M2 ble slått ut i kvart-finale, mens M1 gikk helt til finalen.

Ut fra resultatene i gruppespillet og kvart / semi finaler var Heimdal den store favoritten i finalen. De fikk seg nok en skikkelig støkk når kampen startet. Melhus vartet opp med klasse-spill, ikke minst av 98-eren Ola Solbakken, som var fullt på høyde med sine 3 år gamlere motspillere. Ballen gikk i voldsomt tempo, med finter og helspark så fysisk sterke Heimdal-spillere ble svimle til tider. Med 5 minutter igjen å spille sto det 5 - 2 til Melhus. Dessverre slappet Melhus litt av mot slutten, og det som så ut til å bli en grei seier endte med 5 - 5 etter full tid. I spilleforlengelse med "sudden death" greide dessverre Heimdal å sette nådestøtet etter 2 minutter.

Synd at seieren glapp, men det var nok mange av tilskuerne som beundret spillet til M1, spesielt med tanke på at Ola Og Thea spilte store deler av finalen.

Olav O.

Lagene som deltok:

M1: Ola Solbakken (98), Thea Johansen, Huy Ta Nguyen, Sanjar Meskinyar, Christoffer Vårhus, Martin Havdal og Simen Domaas (96)


M2: Emmanuel O. Pepra, Marius Rogstad, Erling Blokkum, Robert Melum, John A, Johnsen, Lars M. Brækken og Lukas Viggen (97)


M3: Gaute Lund Berg (97), Ådne Estenstad, Magnus Grøseth (96), Rolf A. Winnberg, Mats-Even Eid, Sivert Melhuus, Sander Opland


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.