SrH: Opprykket i boks!

Postet av Melhus IL - Fotball den 25. Sep 2011

(22.08.11) Før kampen mot National i Gruva søndag 25. var tabellen slik at med poeng ville opprykket være klart allerede tre runder før sesongslutt. Og guttene sviktet ikke, det ble seier 6-0 og Melhus er klare for 4.divisjon !

Melhus er ubeseiret hjemme og kommer til oppgjøret med 10 kamper uten tap. National har 11 kamper på rad uten seier, er uten poeng på bortebane og kommer med 9-0 tap fra siste bortekamp mot Kvik.

Sjansen for hjemmeseier i dagens kamp var hele 81 % ifølge en uhøytidelig statikk basert på resultatene til lagene før dagens møte.

Styrkeforholdet mellom lagene var akkurat så ujevnt som statistikken viste, dette ble en kamp Melhus styrer fra start til slutt. 1-0 kommer allerede etter 6 minutter på corner, Håvard Svegård får gå opp uforstyrret og header imål.

Håvard Svegård viser sin hodestyrke og ordner 1-0

2-0 kommer i det 20. minutt etter at Emil Leikvold skjærer inn med ballen fra venstre kant, kommer helt inn på 5-meteren ved dødlinjen og setter opp Andreas Skjefte som kan sette bredsiden til. 2-0 står til pause.

Emil og Andreas ordner 2-0

I andre omgang bytter Melhus innpå friske bein, Joakim Grinde og Yama Meskinyar kommer inn som vingspillere og Håkon Stephani overtar for Andreas på midten. Joakim markerer seg umiddelbart når han etter 2 minutter på banen lurer sin sideback og kommer alene mot keeper, og scorer trygt fra kort hold i det 47. minutt.

Joakim var mye involvert i 2. omgang, her etter 3-0

Joakim står for forarbeidet også ved 4-0 da han felles innenfor 16meteren og Melhus får straffe etter 55. minutter.

Emil Leikvold setter straffen trygt i mål.

Neste scoring kommer bare to minutter etter; Stian Falch avslutter, keeper klarerer såvidt og Håkon Stephani er på rett plass og setter returen imål.

Stian Falch og Håkon Stephani etter 5-0

Håkon Stephani scorer sitt 2. for kvelden og Melhus sitt siste i det 76. minutt når han tråkler seg igjennom og scorer alene mot keeper.

Håkon Stephani ordner 6-0

At det ikke ble tosiffret seier i kveld setter vi på kontoen for ren gavmildhet, vi noterte 1 -en - målsjanse til National (som ga Adrian sjansen til å vise en meget god redning) mens Melhus var kontinuerlig på besøk innenfor Nationals sekstenmeter.

Melhus har med kveldens seier sikret seriemesterskapet i 5div avd 4, tre runder før slutt, en nær perfekt sesong med bare ett tap og en uavgjort på 16 kamper hittil.

Opprykket feires med (alkoholfri) sjampis.

Kampfakta: Melhus - National 6-0
Forsvar: Thomas Mathisen, Einar Berg, Håvard Svegård og Kristian Aune
midtbane: Emil Leikvoll, Eivind Dille Andersen og  Andreas Lundereng Skjefte
angrep: Håkon Lilleberg, Stian Falch og Samim Meskinyar