SrH: Tap 0-1 mot Trygg-Lade

Postet av Melhus IL - Fotball den 15. Okt 2011

(15.10.11) Melhus gikk på et ufortjent tap 0-1 hjemme i semifinale om kretsmesterskapet mot Trygg-Lade lørdag 15. okt. Lagene møttes på Gruva kunstgras, og kampen startet jevnt, med et overtak for Melhus i ballbesittelse. Allerede etter 5 minutter spilles Melhus-angriper Joakim Grinde igjennom, men avslutningen stryker feil side av stolpen. Noen minutter senere kommer Kristian Aune rundt på kant og ned på dødlinja på 5meter , Kristian finner  Håkon Lilleberg i feltet, men igjen er avslutningen like utenfor.

Etter 30 minutter takles kaptein Emil Leikvoll ut av kampen, en strak og sein taklingsfot mot Emil idet han legger inn sender han ut med stygg skade. Dommer er ikke tilstede i situasjonen..

Håkon Stephani kommer inn for Emil. Like etter mister Melhus ballen sentralt og gir Trygg-Lade en farlig overgang sentralt, de spiller fri sin angriper og unngår offside, Melhus ligger litt for dypt i kant - og Trygg-Lade scorer til 0-1.

Trygg-Lade går opp til 0-1 etter 32 minutter av første omgang

Resten av omgangen er det Melhus som har overtaket, og presser - men uten å få satt utligningen. I det 44 minutt smeller ballen i tverrliggeren bak Trygg-Lades keeper, trolig var det egen forsvarer som var sist på ballen.

Andre omgang fortsetter med Melhus-press. Trygg-Lade kommer skjelden over midten, men klarerer (og takler) ivrig. Dommeren får omsider med seg etpar av de seineste taklingene og gir Trygg-Lades midtbane nr 8 først gult og siden rødt.

En av mange Melhus-sjanser, heading fra Marius stryker tverrliggeren midtveis i 2. omgang

Med overtall på banen får Melhus enda mere trykk forover, men evner ikke å få ballen imål. Trygg-Lade får kontre et par angrep og Adrian tar frem en fantastisk reaksjonsredning 15 min. før slutt.

Mange dødball-sjanser for Melhus i 2. omgang, men uten nettkjenning dessverre

Når ikke Melhus får den forløsende scoringen blir det istedet Trygg-Lade som på en kontring tvinger fram en sein takling bakfra av Einar Berg, som også må av banen ti minutter før slutt. Kampen ebber ut til 0-1 -tap, en kamp der Melhus har klart overtak både i sjanser og spill og burde avgjort i sin favør. Nå blir det istedet spill om tredjeplass i 5.div mot enten Rørvik eller Tiller2.

0-1 Trygg-Lade (32 min)

Dommer var Kent Ove Hammer, Tanem, assistenter var Egil Sneeggen, og Hans Martin Ingebrigtsen fra Trondheim