NB: Enkelte foto / film er tatt før korona-pandemien.

Melhus Cup 2021

Jenter og gutter i klassene 7–13 år – velkommen til Melhus Cup 2021. Kampene braker løs den 13.-15. august.

En trygg cup

Melhus Cup er barnas arena.

Melhus Cup arrangeres siste helgen før skolestart og er en perfekt oppladning før høstsesongen braker løs for fullt. Velkommen til en flott fotballopplevelse under gode sportslige forhold.

Selv om 2020 var et spesielt år så klarte vi å arrangere en trygg og god Melhus Cup med 214 lag fra 32 klubber. I 2019 deltok 264 lag fra 53 klubber i Midt-Norge på Melhus Cup og vi håper på minst like god deltakelse i år.

Helsemyndighetenes smittevernveileder:  Vi ønsker å skape en trygg cup. Vi vil ivareta smittevernet og forebygge eksponering for og spredning av covid-19 under Melhus Cup 2021.

Vi gjør oppmerksom på at vi må ta forbehold om mulige endringer i programmet. Vi vil selvsagt forholde oss til NFF og helsemyndighetenes retningslinjer i forbindelse med året cup. Vi vil legge ut nærmere informasjon så snart det foreligger nye rettningslinjer fra NFF og helsemyndighetene som vil ha betydning for Melhus cup 2021.

Pengene tilbake – skulle cupen avlyses vil alle påmeldingsavgifter refunderes.

Ha det gøy

Den beste måten å lære; ha det gøy!

Hvorfor

Målet med Melhus Cup er at vi skal ha det gøy. Det handler ikke om å vinne kamper – men hverandre. Ikke bare en medspiller, men medmenneske. Komprimert kampoppsett, så her er det ingen kjedelig dødtid. Alle deltakere får også en egen premie – og våre speakere lager show, roper opp hvert lag og spiller.

Hvor

Melhus ligger to mil sør for Trondheim. Vi er stolt av vår flotte arena – som kansje er en av regionens største? Her er banekalendere med oversikt over baner i EiendomsMegler 1 Gruva Stadion.

https://www.facebook.com/MelhusFotball/videos/2072531606385720/

Banekart
Alle kamper spilles på kunstgress med unntak av baner merket med Øvre gress eller Nedre gress.

Klubber som har deltatt på Melhus Cup de siste fem årene: Aasguten, Astor, Aure, Averøykameratene, Batnfjord, Bratsberg, Bud, Buvik, Byneset, Byåsen, Bæverfjord, Bøfjord, Charlottenlund, Clausenengen, Egge, Flatås, Fram, Freidig, Gauldal, Gimse, Glimt, Halsa, Hegra, Heimdal, Hitra, Hommelvik, Inderøy, Jonsvatnet, Kattem, Klæbu, Kvikne, Leik, Leinstrand, Leksvik, Lånke, Malvik, Meldal, Melhus, Nabeita, Nardo, National, Nessegutten, Nidelv, Orkanger, Orkdal, Orkla, Othilienborg, Ranheim, Remyra, Rennebu, Rissa, Romolslia, Røros, Selbu, Singsås, Sjetne, Skaun, Skogn, Sokna, Stiklestad, Stjørdals-Blink, Strindheim, Støren, Surnadal, Sverresborg, Sørlia, Tangmoen, Tiller, Trond, Trygg/Lade, Trønder/Frøya, Trønder-Lyn, Tynset, Utleira, Valsøyfjord, Vanvik, Verdal, Vestbyen og Vågstranda.

Påmelding

Turneringen er nå åpen for påmelding.
Du kan melde på lag fram til 1. juli 2021.
Alle kamper spilles over 1 dag.
Vi ettersender informasjon og kampoppsett.

Takker for en flott cup 👍 og fra vårt lag har jeg fått bare gode tilbakemeldinger fra både spillere, trener og foreldre. Fin ramme rundt cupen med speaker, kiosker og premieutdelingen.
– Trener tidl. deltakende lag Melhus Cup

Image with visual parallax effect

Generell informasjon

Yngste klasse (7 år) spiller 3er-fotball på baner med vant rundt. 8-9 år spiller 5er-fotball, mens de eldste klassene 10-13 år spiller 7er-fotball.

Alle kamper spilles over 1 dag. Minst 3 kamper (5-er / 7-er) eller 5 kamper (3-er) for alle lag. Alle kamper spilles over 1 dag.

Komprimert kampoppsett

  • 3-er ferdig med 5 kamper på 2 ¼ timer.
  • 5-er ferdig med 3 kamper på 3 timer.
  • 7-er ferdig med 3 kamper på 3 ½ timer.

Kampoppsett vil være klart i god tid før cuphelgen (ca 2 uker), og vi prøver så godt vi kan å få til at alle lag skal få gleden av å spille mot lag/klubber som de ikke møter i vanlig sone-/seriespill.

Spilletid

10 – 13 år spiller 7-er fotball.
8 – 9 år spiller 5-er fotball.
7 år spiller 3-er fotball, baner med nett rundt.

5-er og 7-er spiller kamper på 25 minutter.
3-er spiller kamper på 10 minutter.

Spillesystem

I henhold til NFFs reglement arrangeres det ikke sluttspill for årsklassene 7-12 år. Det er ikke sluttspill for klasse 13 år. Alle lag får minimum 3 kamper (5-er / 7-er) eller 5 kamper (3-er) – selvfølgelig på en og samme dag.

Premiering

Alle deltakere får en egen premie. Premieutdelingen er rett etter hvert lag sin siste spilte kamp. Våre speakere lager litt show, roper opp hvert lag og spiller.
NB! I år vil det ikke bli noen felles premieutdeling pga smittevernhensyn. Alle lagledere henter derfor premier til sine spillere i sekretariatet på den arenaen de spiller sine kamper.

Klasseinndeling

3-er fotball:
Gutter og jenter 7 år født 2014

5-er fotball:
Gutter og jenter 8 år født 2013
Gutter og jenter 9 år født 2012

7-er fotball:
Gutter og jenter 10 år født 2011
Gutter og jenter 11 år født 2010
Gutter og jenter 12 år født 2009
Gutter og jenter 13 år født 2008

Vi hadde med to lag. Og guttene spilte kamper rett etter hverandre på samme baner, noe som gjorde det lett å følge hverandre gjennom dagen. Veldig positivt! 😀
Tidl. deltakende lag Melhus Cup

Overnatting

Behov for overnatting? Vi har gode overnattingsmuligheter i nærheten. Ta kontakt, så skal vi hjelpe dere. Send en mail til cup@melhusfotball.no.

Pris og påmelding

  • 7 år  Kr 700,- pr. lag.
  • 8 – 9 år  Kr 1.000,- pr. lag.
  • 10 – 13 år  Kr 1.200,- pr. lag.

Benytt vår webportal for påmelding av lag. Du kan melde på lag fram til 1. juli 2021.

Vil bare benytte anledningen til å skryte av de fine nye 3v3 banene deres! 👍 Mye artigere for ungene å få spille ball i innhegningene, å slippe å løpe etter ballen som triller utenfor eventuelle kjegler/tau! 😀
Tidl. deltakende lag Melhus Cup

Premie til alle

Premiesemoni med premier til alle deltagere.

Kiosk og grill

Velkommen til fotballkiosken vår. Under cupen har vi egen ‘Cup-meny’ så det er muligheter til å bli mett. Vi griller gode hamburgere og pølser. Salg av frukt, vaffel, kaffe, div. drikker mm. Vi tar også Vipps.

Chef Supermann

Supermann bor på Melhus og spiller på A-laget vårt. Det ble kø under cupen i fjor da Supermann (Roar Strand) stilte opp som grillmester. Stiller han på årets cup, mon tro? Kom og smak selv.

Kjempe flott cup👍 Masse spilletid for 5 fotball, premieutdelingen var helt topp med flott pokal. 🏆 Bra tilbud i kiosken, og ikke minst til de som bidro til denne cupen, hyggelige folk😊idrettsglede i Melhus ⚽️ Vi kommer tilbake👍.

Tidl. deltakende lag Melhus Cup

Melhus Cup-burger er et must, sier grillmester Roar Strand.

Fair Play

Melhus Cup fremmer Fair Play med unge dommere og gode trenere.

Kontakt oss

Lurer du på noe, send en mail til cup@melhusfotball.no.

Cupansvarlig: Frank Brudal
Mobil: 97 04 47 98

NB: Enkelte foto / film er tatt før korona-pandemien.