Kolleksjon

Stolte striper = vinnertrøye.

* Siden oppdateres.

Kolleksjonen for Melhus Fotball. Redesignet MIL klubblogo, #ÆESTOLT merket – i skjønn harmoni med verdens stolteste striper; sort og hvit. Vår nye sponsor MelhusBanken og Heimdal Eiendomsmegling.

Logo

Her kan du leste mer om vår nye logo, laste ned Melhus IL sine logoer, fonter mm. Ja, vi er fremdeles Melhus Fotball, under Melhus Idrettslag, avd. fotball. 

Profilhåndbok Melhus Idrettslag

Se Profilhåndbok for Melhus Idrettslag. Les den her >

Draktregler

Farger på spillertrøye / drakt

Vi har følgende farger i Melhus Fotball; (prioritert rekkefølge)
1. Hvit m. sort logo – Hjemme og borte (Førstevalg)
2. Sort m. hvit logo – Hjemme og borte
3. Rosa m. hvit logo – Kun borte
NB: Keeper har andre farger. Disse varierer utifra kolleksjon mm.

Viktig at dere setter dere inn i reglene før ditt lag gjør avtaler og trykk. Ta kontakt om du er i tvil.

Ingen lag i Melhus Fotball skal inngå avtaler med konkurrerende virksomhet til hovedsponsor MelhusBanken og Heimdal Eiendomsmegling. Ingen lag kan motta og bruke sponsormateriale fra konkurrerende virksomhet til hovedsponsor. Ingen lag skal kontakte hovedsponsor og støtte eller midler. Dette skal gå via styret i Melhus Fotball og sponsor / markedsavdelingen vår.

Alle som bestiller trykk – lagledere eller privat  følge kubbens grafiske profil og identitetsprogram. Scanning og rentegning av tidligere trykket/ printet logo er ikke tillatt. Sørg for å ha rett logo eller spør de på Nor-Contact.


Regler for trykk av klubblogo

Det er ikke tillatt å legge klubblogo i raster. Enten sort eller hvit. MIL midt i «diamanten» skal være gjennomsiktig og ikke i motsatt farge. Den kan ikke gjengis i andre farger. Det viktig at det er tilstrekkelig luft rundt logoen (frisone). Gjelder også #ÆESTOLT merket. Dette gjelder også alt type tøy og rekvisita med klubbens logoer og merker på.


Regler for trykk av sponsorlogo

Sponsorlogoer skal være i sort eller hvit. Trykk skal bestilles og påføres kun hos Nor-Contact. Unntak – godkjennes av styret i Melhus Fotball. Dette gjelder også alt type tøy og rekvisita med klubbens logoer og merker på.

Lag kan ikke inngå avtaler med konkurrerende virksomhet til vår hovedsponsor MelhusBanken og Heimdal Eiendomsmegling.

Viktig

Alle påtrykk og annen sponsorlogo må først godkjennes av styret i Melhus Fotball. Dette for å godkjenne plasseringer og for å ha kontroll på hvilke avtaler / logoer de ulike lagene har. Send inn lagets utkast for godkjenning til marked@melhusfotball.no Send en mail om du trenger hjelp.

Plassering

Plassering av sponsorlogo for enkeltlag

På spillertrøye er det KUN tillatt med sponsorlogo på arm / skulder – høyre og venstre side i sort farge (se bilde). Navn benyttes ikke på spillertrøye, men navn eller initialer kan settes på jakker, bukser, shorts, shorts, gensere ol. Fonten Adidas benyttes. Dette har Nor-Contact.

  1. Arm venstre og høyre: Ledig plass for egen lagsponsor. Farge kun i sort.
  2. Front: Kun logo til SpareBank1 (hovedsponsor), Melhus Fotball og Nor-Contact.
  3. Rygg: Kun logo til EiendomsMegler1 (hovedsponsor) og #ÆESTOLT merket.

Plassering utover dette må godkjennes av styret i Melhus Fotball.

Ønskes sponsorlogo for lag på annet type tøy eller plagg gjelder samme regler på farger, kun sort eller hvit. For jakker, Også her, KUN på armer. Når det gjelder skrift med navn skal KUN fonten Adidas benyttes. Dette har Nor-Contact.


Sponsorlogo for lag kan også benyttes på:

  • Gensere, trøyer og jakker (kun på arm venstre og høyre). Farger kun i sort eller hvit.
  • Bukser, shorts, sekker og annet. Farger kun i sort eller hvit.

Bestilling for lag alltid med klubblogo. Initialer eller navn er lov.

Viktig

Alle påtrykk og annen sponsorlogo må først godkjennes av styret i Melhus Fotball. Dette for å godkjenne plasseringer og for å ha kontroll på hvilke avtaler / logoer de ulike lagene har. Send inn lagets utkast for godkjenning til marked@melhusfotball.no Send en mail om du trenger hjelp.

Treningstøy

Treningstøy er godt å ha på. I sofaen, på skolen, men også som den perfekte treningspartner.

Bestill treningstøy, bag, mm. fra kolleksjonen på vår nettbutikk via Nor-Contact. Del gjerne denne siden til venner, søsken, foreldre og besteforeldre. Ta på dere supporter klær og hei klubben og laget ditt.

Stort utvalg

I vår nettbutikk finner du masse spennende i alle størrelser. Bukser, gensere, hansker, jakker, sekker, bager, shorts, strømper og trøyer. Modeller for både herre, dame og barn. Sett ditt preg på bestillingen med klubblogo og dine egne initialer eller navn.

Alle bestillinger i webshopen trenger ingen godkjenning. Nor-Contact har klubblogo og merker klar for trykk. Lykke til.

Gå til nettbutikk

Besøk butikken i Trondheim

Nor-Contact som har vår egen lokale butikk på Heimdal og i Trondheim sentrum, Sommerveita 3, 7011 Trondheim. Nor-Contact Sport AS blir betraktet som Trønderlags fotballsenter og har i en årrekke vært i en viktig samarbeidspartner for de største fotballklubbene i byen.

Husk å bruk dine medlemsfordeler når du handler, også på andre ting du handler. Melde fra at du kommer fra Melhus Fotball, samt hvilket lag i kassen. For alt som du handler får Melhus Fotball kickback. Dette er en fin måte å støtte klubben på.