All breddeaktivitet stoppes ut april

All form for trening, samlinger og kampaktivitet. Bankhallen, klubbhuset og alle baner, hele anlegget i Gruva og er stengt. Ingen egentrening i Gruva. (Tren hjemme.) 

Ting går fort, og da har vi fått beskjed fra Norges Fotballforbund om at all aktivitet i breddefotballen opphører med umiddelbar virkning. Vi ville trolig kommet til samme konklusjon for Melhus Fotball i kveld uansett, men nå er dette også en nasjonal beslutning. Melhus Fotball ønsker ikke å bidra til unødvendig spredning av corona-viruset. Vedtaket gjelder all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Kickoff 2020 – Melhus Fotball 31. mars er også avlyst.

Har du spørsmål, ta kontakt med din lagleder. Oppfordrer til alternativ trening ut i fra FHI sine anbefalinger. Vi ber lagledere gi tilbakemelding på Facebook gruppen for lagledere og trenere. > LES MER

Styret Melhus Fotball

Kom deg ut i skogen

View this post on Instagram

Ut i skogen! 🌲 #æestolt

A post shared by Melhus Fotball (@melhusfotball) on

Informasjon fra Hovedstyret i Melhus IL styret

På grunn av de iverksatte tiltakene fra myndighetenes side i dag, har styret i idrettslaget hatt møte og diskutert hva dette betyr for driften og aktiviteten på kort og lang sikt.

På møtet ble følgende besluttet:

  • Melhus Idrettslag følger myndighetenes og idrettsforbundets retningslinjer og stenger all organisert aktivitet (trening og konkurranser) i idrettslagets regi så lenge det anbefales. 
  • På bakgrunn av dette har vi i dag stengt ned anlegget i Gruva og klubbhuset i Gruva. Bankhallen har meddelt at denne stenges 12/3.
  • Alle avdelinger i idrettslaget tar en gjennomgang og vurderer konsekvensene dette har for driften, planlegger og iverksetter nødvendig tiltak.
  • Årsmøtet utsettes inntil videre og nytt tidspunkt vil bli vurdert rett etter påske.
  • Styret i hovedlaget har opprettet interne rutiner for informasjon og kommunikasjon.
  • Informasjon til medlemmene vil skje på websidene og Facebook.
  • Styremøtene i hovedlaget går som vanlig, men elektronisk.

Styret i idrettslaget oppfordrer alle på det sterkeste å bli med på dugnaden for å redusere omfanget av spredning av smitte.

Så kan vi om en stund igjen utelukkende fokusere på å spre idrettsglede for alle!

> Les informasjon fra Hovedstyret i Melhus IL