Et løft for trenere i barne- og ungdomsfotballen.

Trenere i Melhus Fotball: NFF Grasrottrener-kurs 2017/18 – Alle trenere som mangler relevant kurs er nå meldt på. Kursavgifter dekkes av klubben.

De det mot formodning ikke skulle passe for –  melde seg av innen 15. september. Send mail til: sportslig@melhusfotball.no.

Alle trenere som mangler relevant kurs er meldt på.

SE INVITASJON FRA NFF HER:

En stor takk til de 43 klubbene som har tatt på seg arrangementsansvaret for sesongen 2017/18, det er NFF Trøndelag svært tilfreds med. Årets kurstilbud fordeler seg godt i hele kretsen og medfører minimal reisetid for kursdeltakerne.

NFF Trøndelag oppfordrer alle klubber til å sørge for at trenere i klubben har gjennomført relevant delkurs i forhold til alder på spillere de har ansvar for. Vi har 21.000 jenter og gutter i Barnefotballen ( 6 – 12 år ) i NFF Trøndelag som fortjener trenere med riktig og relevant kompetanse!

Gjennom teori og mye praksis på feltet gir NFF Grasrottrener kurset trenere kunnskap om å lede en gruppe, skape et godt miljø, sette i gang god fotballaktivitet og påvirke fotballferdigheten i riktig retning.
Les mer om kursets innhold og oppbygning: https://www.fotball.no/trener/nff-c-lisens/nff-c–lisensutdanningen

Alle kursdeltakere melder seg direkte på det kurset, hos det kursstedet, de ønsker. I påmeldingsskjemaet finner man hvilke kurs det tas sikte på å gjennomføre. Maksimalantall pr. delkurs er 28 deltakere pr. kurssted. NFF Trøndelag vil stenge påmeldingen fortløpende idet maksimalantallet er nådd.

Grasrottreneren – et løft for trenere i barne- og ungdomsfotballen.

KURSAVGIFT PR. DELTAKER:

  • Delkurs 1: kr. 1 200, –
  • Delkurs 2: kr. 1 200, –
  • Delkurs 3: kr. 1 200, –
  • Delkurs 4; kr. 1 200, –

Halv deltakeravgift for alle påmeldte fra arrangørklubb. Vi håper med dette klubben gjør en god jobb i markedsføringen av NFF Grasrottrener kurset, og samtidig oppfordrer og motiverer aktuelle trenere til å gå fotballtrenerkurs. Hvert delkurs vil øker fotballkompetansen til kursdeltakerne til det beste for klubben, en selv og ikke minst spillerne man er trener for.

Vi ønsker at klubben legger ned en ekstra innsats for å motivere kvinner til å melde seg på kurset.

Evt. spørsmål om sesongens trenerkurs og påmelding rettes til undertegnede.

Vennlig hilsen
Jan Christian Sørli
Utviklingskonsulent

JanChristian.sorli@fotball.no
Tlf. kontor.  41700804
Mobil. +47  93499124
www.fotball.no/trondelag
Postadresse: Lerkendal Stadion, 7031 Trondheim
Besøksadresse: Lerkendal Stadion, Adressatribunen

AMBASSADØR: Ole Gunnar Solskjær er ambassadør for Grasrottreneren, og er her i aksjon i forbindelse med lanseringen av konseptet i Oslo i juni. Foto: THOMAS BREKKE SÆTEREN/FOTBALL.NO

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *