Klubblogoen du elsker, #ÆESTOLT merket – i skjønn harmoni med verdens stolteste striper; sort og hvit.

 

Digital verktøykasse

Her kan du laste ned Melhus Fotball logoer, fonter, Power Point maler, #ÆESTOLT og ‘Join The Stolt Revolution’ merket.

Flott om du vil bruke logoen vår til noe. Her finner du alle Melhus Fotball sin profil og logoer. Lykke til!

Last ned logoer her

Her kan du laste ned Melhus Fotball logoen, #ÆESTOLT merket og ‘Join The Stolt Revolution ÆESTOLT-Badge. Filen du laster ned inneholder flere ulike formater som AI, PDF og png. Logo og profiler Melhus Fotball 2018.

Lurer du på noe, ta kontakt med Tormod Leithe på 91 66 1587 eller send en mail til design@melhusfotball.no.

 

 

 

Bruk riktig font

Melhus fotball har en egen font vi benytter til profilen. Det er den du leser nå også på nettsiden. Fonten heter Exo 2 og kan lastes ned her. Her er eksempel av ulike snitt.

Power Point mal

Her er også Power Point mal for Melhus Fotball. Bruk den til presentasjoner osv som du ønsker. Det finnes to maler; en enkel – og en med noen ‘pause-bilder’. Lykke til. Power Point Mal Melhus Fotball 2018.

 

Bruk og trykk av logo

Husk at alle som bestiller trykk – lagledere eller privat,  følge kubbens grafiske profil og identitetsprogram. Scanning og rentegning av tidligere trykket/ printet logo er ikke tillatt. Sørg for å ha rett logo eller spør oss om du lurer på noe. Ta kontakt med Tormod Leithe på 91 66 1587 eller send en mail til design@melhusfotball.no.

 

Logo på rekvisita

Trykk av våre logoer på klær, flagg, rekvisita, eller andre er ikke tillatt. Dette må først godkjennes av klubbens styre. Men har du en idé eller et ønske, ta heller kontakt med oss. Vi blir kjempeglade for forslag og tips. Ta kontakt med Tormod Leithe på 91 66 1587 eller send en mail til design@melhusfotball.no.

Skal du bestille klær på Nor-Contact eller via vår nettbutikk, så har de alle våre logoer slik de skal trykkes.

 

Draktregler og plassering av logoer

Viktig at dere setter dere inn i reglene før ditt lag gjør avtaler og trykk. Ta kontakt om du er i tvil. Les mer om draktregler og plassering av logoer her.

 

Her har du Melhus Fotball logo og stolt merket, for å ‘stolte’ opp mobilen din. Lykke til.