Hvordan ser en perfekt dag ut for deg, Unni Lehn?

Unni Lehn blir ny hovedtrener for J17 neste sesong. Unni (født 7. juni 1977 i Melhus) proff fotballspiller som startet sin karriere i Melhus – dro videre til toppserielaget Trondheims-Ørn i 1994. I 2001 dro hun til det amerikanske fotball-laget Carolina Courage. Hun har også hatt en lang karriere på det norske kvinnelandslaget og var med på å ta gull i OL i Sydney 2000.

Bare så alle vet hva vi snakker om her; Unni har 6 seriemesterskap, 6 NM-gull, proff og seriemester i USA, OL- gull (Sidney), EM-sølv, 158 kamper for Trondheims-Ørn, 133 A-landslagskamper og 24 landslagsmål.

Lang fotballkarriere ; Unni med nr. 10 på landslaget, OL- gull i Sidney og 158 kamper for Trondheims-Ørn.

Moderklubben; Her er Unni Lehn i Melhus-drakt fra ungdomsårene – sammen med småpikelaget som det het den gangen.

Drømmer om å bli en klubb som jenter på sørsiden av byen/Gauldalen ønsker å spille for fordi vi er en klubb som har det meste på stell og har et miljø som passer for både de som ønsker å nå langt og de som spiller bare fordi det er gøy. 

Unni Lehn
Back to the Roots Unni Lehn – endelig tilbake i Melhus. Her sammen med styreleder Rune Jøraandstad.

Vi overrakte splitter ny treningsjakke, knipset noen bilder – og tok en hyggelig prat; 

1. «Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?» 

En perfekt dag er en solskinnsdag hvor det ikke er et stramt tidsskjema, og som jeg tilbringer med familien min. Den inneholder også trening og en fotballkamp eller to på TV. 

2 «Du våkner i morgen med en ny egenskap eller evne, hva skulle det vært?»

Evnen til å gjøre alle fornøyd med seg selv og sitt liv hadde vært kjekk å ha. 

3. «Hvilken fotballklubb heier du på (utenfor Norge)?»

Liverpool.

4. «Hva drømmer du om for Melhus Fotball?»

Først og fremst drømmer jeg om at Melhus Fotball skal ha lag med godt sosialt miljø og gode trenere og spillere som gjør at vi etter hvert får et seniorlag høyere opp i divisjonene. I tillegg hadde det vært gøy om klubben av den grunn ble attraktiv for jenter utenfor Melhus. Drømmer om å bli en klubb som jenter på sørsiden av byen/Gauldalen ønsker å spille for fordi vi er en klubb som har det meste på stell og har et miljø som passer for både de som ønsker å nå langt og de som spiller bare fordi det er gøy. 

5. «Hva gjør deg stolt?» 

Generelt veldig stolt av familien min. I tillegg stolt over å få muligheten til å være en del av Melhus Fotball-familien igjen.

Klubben ønsker Unni velkommen tilbake! Vi er veldig stolte… #ÆESTOLT