Hvordan ser en perfekt dag ut for deg, Magne Johan Steiro?

Magne Johan Steiro, ny trener G19, SUM = Stolt Utvikling Melhus.
Foto: Tormod Leithe

Drømmen er derfor at vi sammen skal skape lag som presterer og er med på å gjøre en forskjell.

Magne Johan Steiro

Melhus Fotball er glade for å ha fått på plass Magne Johan Steiro som ny trener G19. Samtidig blir Magne en viktig ressurs inn i vårt nye prosjekt; SUM = Stolt Utvikling Melhus. Mer om dette kommer.

Vi overrakte splitter ny treningsjakke, knipset noen bilder – og tok en hyggelig prat;

1. «Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?» 

Tidlig opp, arbeidsoppgaver som gir en meningsfull dag, egentrening, jobbing med utøvere/fotballspillere, tur innom hobbyrommet/snekkerverkstedet.

2 «Du våkner i morgen med en ny egenskap eller evne, hva skulle det vært?»

Da jeg tok lærerskolen het det at vi lærer ingenting om en hel masse. Det er en passende beskrivelse på meg. Jeg kan og holder på med veldig mye, men skulle gjerne hatt litt mer inngående kunnskap om det meste. På mange måter er det jobben min hver eneste dag. Om det er som lærer, på trening eller foran dreiebenken.

3. «Hvilken fotballklubb heier du på (utenfor Norge)?»

Jeg har alltid vært mer fasinert over spillere enn klubber. Så med en fantastisk spiller som George Best, fører det til at det blir ManUtd, Trevor Brooking og West Ham, Gerd Muller og Bayern M, Allan Hudson og Stoke City osv.

4. «Hva drømmer du om for Melhus Fotball?»

Jeg drømmer om at vi skal utvikle enkeltspillere slik at de får anledning til å utnytte sitt fulle potensiale både som spillere og mennesker. Jobben med utvikling av spillere henger nøye sammen med utvikling av lag. Drømmen er derfor at vi sammen skal skape lag som presterer og er med på å gjøre en forskjell.

5. «Hva gjør deg stolt?» 

Døtrene og familien min gjør meg stolt. Hav & fritid, kajakkbedrift.  I fotballsammenheng er det når enkelt spillere og lag presterer gjennom samarbeid og samhandling. Som når lille Nesna stiller et juniorlag sportslig på høyde med Bodø/Glimt.

Her er noen av SUM-trenerne på guttesiden samlet; Jøran Solbergløkk, Bjørn Haugnæss, John Olaf Solstad (Sjon), Magne Johan Steiro, Esten Tronsaune, Klas Grøseth og Ronny With Størseth.
Alle foto: Melhus Fotball